Alfa photobooth

Wij hebben een ludieke activiteit ontwikkeld voor bewoners van zorgcentra en/of woongroepen, wat rekening houdt met de huidige maatregelen en beperkingen omtrent Corona.

Overbrug de sociale afstand met een persoonlijke briefkaart!

Alfa fotobooth

Wij hebben een ludieke activiteit ontwikkeld voor bewoners van zorgcentra en/of woongroepen, wat rekening houdt met de huidige maatregelen en beperkingen omtrent Corona.

De bewoners maken met onze photobooth briefkaarten en sturen deze zelf naar het thuisfront. Dus niet alleen een gezellige sleur doorbrekende activiteit, maar ook een unieke manier om het thuisfront te bereiken.

Bechrijving

Hoe werkt het

Het Fotokabinet heeft voor deze actie een speciale photobooth ontwikkeld: mobiel, lichtgewicht en plug-and-play (stekker erin en klaar is kees!). Om de photobooth ook toegankelijk te maken voor gebruikers in rolstoelen is gekozen voor een kast waar je voor gaat staan of zitten, in plaats van een afgesloten hokje.

Bewoners gebruiken de photobooth één voor één. Na een druk op een grote (voet-)knop worden er automatisch drie foto’s gemaakt. Deze komen na 10 seconden tweemaal gedrukt op briefkaartformaat uit de printer rollen. De briefkaarten kunnen worden voorzien van een voorgedrukte tekst of afbeelding (uw logo).

Naast de photobooth leveren wij ook props (snorretje, brilletje, attributen om gekke foto’s te maken) en indien gewenst kunnen wij voor gefrankeerde enveloppen zorgen. Na afloop komt een van onze medewerkers de photobooth weer ophalen en ontvangt u alle foto’s ook nog eens digitaal.

Corona-Proof

  1. Wij houden bij het installeren en uitleggen 1,5 meter afstand.
  2. De photobooth wordt na elk gebruik grondig gereinigd.
  3. De photobooth wordt met de voet bediend door middel van een grote knop.
  4. Elke gebruiker krijgt een eigen zakje met props, deze kunnen daarna worden bewaard of weer ingeleverd.

Boek direct jouw event

Informatie aanvragen