Onze Photobooths

Het Fotokabinet biedt jouw de keuze uit verschillende booths die het beste passen bij jouw event. Van nostalgische uitstraling tot een complete brandweerwagen! De keuze is aan jou.

NOSTALGIE photobooth

Een statige uitstraling heeft deze witgelakte photobooth. Een ruime, mooie booth. Voor gebruik binnenshuis.

DISCO photobooth

De Disco Photobooth is veelgevraagd op feesten en events. Het is een compacte, in het oog springende photobooth. Een echte blikvanger op jouw feest! Je kan kiezen voor één kleur maar ook alle kleuren die jij wilt. Hij is snel neer te zetten en zo weer afgebouwd.

Alfa Photobooth

ALFA PHOTOBOOTH

Waarom Alfa? Als het licht over deze booth strijkt, lijkt hij van kleur te veranderen! Groenig? Blauwig? Rozig? Het is de speciale verf van Alfa Romeo die we gebruikt hebben die we gebruikt hebben! 😊

Festival photobooth

FESTIVAL PHOTOBOOTH​

Deze ruime tent valt goed op op elk feest of festival. Festival kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het kunstgrasveldje en de flamingo voelen zich overal thuis!

Hier kan je verkleedfeestjes houden voordat je op de foto gaat. Een kast met hoeden en petten, een rek vol gekke jassen uniformen… het kan allemaal in deze festivaltent. Door zijn afmetingen kunnen groepen tot 12 personen met gemak op de foto.

Mojo Photobooth

Mojo PHOTOBOOTH​

Onze multifunctionele brandweerwagen uit 1951. Klim in de zeer ruime cabine en maak de meest maffe foto’s met de aanwezige attributen! MOJO is niet alleen een photobooth, je kan de achterkant ook gebruiken als terras of als uitkijkpunt over een feest van festival. Een tour over het terrein kan ook geregeld worden…